Menu Sluiten

Aura reading

Wellicht heb je behoefte aan inzicht in een lastige situatie die zich blijft herhalen op het werk, privé of in relatie met anderen. Een aura reading kan dan helderheid en inzicht bieden. Als reader gebruik ik mijn intuïtie om inzicht, heling en focus te brengen over het vraagstuk dat je inbrengt.

Bel of mail me gerust via het afsprakenformulier bij de contactgegevens om in een gratis gesprekje van 10 minuten even af te tasten of dit iets voor je is. Graag tot ziens en horens!

Wat is een aura reading?

Een aura lezing is een intuïtieve waarneming van jouw energie en de wisselwerking daarvan met je omgeving. Hierbij kijk ik naar de ontwikkeling vanuit je verleden naar de situatie nu en naar aanwijzingen voor de toekomst. Deze momentopname van je energie geeft praktische informatie over je uitstraling waardoor je vanuit ruimer perspectief antwoord op je vragen kunt vinden.

Wat levert een aura reading me op?

Naast inzicht biedt een aura reading een unieke kans op een ultiem moment van gezien worden in je kwaliteiten en op diepste essentie niveau. Vaak wordt het als erg empowerend ervaren omdat heel scherp zichtbaar wordt waar je uitdagingen liggen en wat je kwaliteiten zijn om met die uitdagingen om te gaan. Hierdoor kun je steviger keuzes maken.

Hoe werkt een aura reading?

Om een reading te ontvangen hoef je niks anders te doen dan aanwezig zijn. Dat kan fysiek in mijn praktijkruimte of als afstand een probleem is per skype op afstand. Ik zal vervolgens aan de hand van je algemene uitstraling (aura) en de energie centra in je lijf (chacras), informatie geven over wat er waarneembaar is in je energie.

Een aura lezing duurt ongeveer 1,5 uren lang. Je krijgt na afloop een MP3 bestand thuisgestuurd zodat je het nogmaals kunt beluisteren.

Wat kost een reading?

Een reading kost €95

Aanmelden voor een reading vindt plaats door een e-mail te sturen met naam adres, telefoonnummer en gewenste voorkeursdatum. Na inschrijving ontvang je een bevestiging. De reservering is definitief indien het bedrag is overgemaakt op: rekeningnummer NL 06ASNB 0932 2936 62 t.n.v. M. de Grijs

Annuleringsvoorwaarden: Annuleren kan kosteloos tot 48 uren van tevoren, daarna wordt het totale bedrag in rekening gebracht. Indien een reading vanuit mij verzet of geannuleerd wordt, zal ik dit minimaal 48 uren van tevoren aangeven en wordt bij annulering het vooruitbetaalde bedrag teruggestort.

Registratie:

Ik ben gediplomeerd professioneel aurareader. Afgestudeerd bij CEI (Centrum voor Effectieve Intuïtie) en lid van de Beroepsorganisatie voor Aurareaders (BVA). Met het volgen van jaarlijkse studiedagen en herregistraties wordt de kwaliteit gewaarborgd. BVA treedt ook op als bemiddelaar bij geschillen.