Menu Sluiten

Creatieve workshops

Een creatief rustpunt in je week waar plezier, ontspanning en inchecken bij jezelf centraal staan.

Creative Ventures verzorgt naast open creatieve workshops ook vriendinnenuitjes, babyshowers, teambuilding en bachelorettes.

Inschrijven voor onderstaande workshops vindt plaats door een e-mail te sturen met naam adres, telefoonnummer en gewenste workshop. Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

´╗┐Maak een Magical Mini Garden

Tijdens deze workshop leer ik je een duurzaam tuintje samenstellen met diverse materialen. De verschillende beschikbare accessoires maken vanzelf dat je fantasie los gaat. En het werken in de aarde heeft een heerlijk ontspannend effect. Met jouw groene tastbare mini oase loop je de deur weer uit. (Duur ongeveer 2 uren, particulieren: 35 euro p.p. incl. btw, materiaal en koffie/thee met wat lekkers, zakelijk in overleg. )
di avond 2 april 19.30-21.30 uur

zo ochtend 7 april van 10-12.00

Vilt je Paasei

Zelf een blij ei worden? Maak een leuke paasdecoratie voor op de paastafel!

(Duur: 2 uren, Particulieren 15 euro inclusief btw, materiaal, Koffie/thee en wat lekker, zakelijk in overleg.)

wo ochtend 3 april 09.00-11.00 uur

di avond 9 april 19.30-21.30 uur

Godinnenaltaar-tje maken

Een ideaal moederdagcadeau!

Deze creatie wordt een ode aan jezelf. Maak een liefdesaltaar voor je eigen innerlijke Godin. Eer je schoonheid, je eigenheid en je passie. In deze creatie kun je verschillende materialen gebruiken waaronder vilt en een persoonlijke kristal. Thuis kun je hem uiteraard aanvullen met persoonlijke dierbare objecten en kinderfoto’s. Jij bent t waard!

(Duur: 4 uren), Particulieren 45 euro inclusief btw, materiaal, koffie/thee en wat lekkers, zakelijk in overleg.)

zo 12 of 26 mei 13.00-17.00 uur

De reservering is definitief als het geld voor de workshop is overgemaakt op rekeningnummer NL 06ASNB 0932 2936 62 t.n.v. M. de Grijs . Annuleren kan kosteloos tot een maand voor aanvang van de workshop, daarna wordt de helft van het workshop bedrag in rekening gebracht. Indien er te weinig aanmeldingen zijn en een workshop geen doorgang vindt, wordt het vooruitbetaalde bedrag teruggestort.

Creative Ventures