Menu Sluiten

Welkom op mijn website. Mijn naam is Marjoke. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen, intuïtief coach/reader en facilitator van creatieve bijeenkomsten.

Ik help graag nieuwsgierige, levenslustige vrouwen om hun creërend en zelfhelend  vermogen (her)ontdekken zodat ze hun ideale leven kunnen vormgeven. Ik inspireer graag om meer balans en plezier in je leven te brengen door meer naar de stem van je intuïtie te luisteren. Dit doe ik door middel van readen, coachen, creatieve activiteiten en bewustwordingsoefeningen.

Creative Ventures is ontstaan vanuit de behoefte van een overwerkte en gefrustreerde consultant/moeder die meer balans en plezier in haar leven wenste. Ik wilde langzaam alles veranderen wat op dat moment niet klopte. Ik zocht naar meer rust, energieker zijn, buiten leven en ruimte voor mijn talenten en creativiteit. Ik wilde vanuit plezier en ontspanning op ontdekkingstocht naar mijn authentieke verlangens, kracht en gevoel. Van daaruit wilde ik opnieuw mijn leven vormgeven.

Ik vond fijne coaching, leuke creatieve lessen en vele nuttige self help boeken maar nergens de combinatie van ontspanning, zelfexpressie en persoonlijke bewustwordingsoefeningen door een coach. Daarom besloot ik dit zelf vorm te gaan geven.

En jij? Wat is jouw verhaal? Wat zijn jouw dromen en wensen? Ik zie uit naar een “ont”moeting. Een warme groet, Marjoke

Creative Ventures