Menu Sluiten

Do something today that your future self will thank you for…

Een van de leukste creatieve manieren om dromen of verlangens te manifesteren is door het maken van een life map. Het is fun, relaxed, inspirerend en zoooo voldoening gevend. Wat is dat dan een life map? hoor ik je denken. Een life map is in feite een persoonlijke collage van je droomleven.

Oké, klinkt goed, maar hoe pak je zoiets aan? Eigenlijk is het heel simpel. Neem een moment dat je ongestoord een uur tot anderhalf uur lekker in flow kunt werken. Pak een stapel van je favoriete tijdschriften, schaar, lijm, een groot vel papier (bijvoorbeeld A3 of nog groter), stiften en potloden. Zorg dat je in een blije relaxte bui bent. Die goeie bui is erg relevant omdat dromen manifesteren het beste werkt als je blij en tevreden bent. Dan slinger je namelijk je wensen met een positieve vibe het universum in. Als je je even niet blij voelt, ga dan even iets doen waar je blij van wordt. Bij mij werkt bijvoorbeeld even in de kamer op een favoriet muziekje dansen altijd erg goed. Een blije bui ontstaat trouwens ook wel vanzelf als je hier mee bezig gaat. ☺ Dat ook kan niet anders want vanaf nu ga je op dit vel papier je wildste, gaafste, leukste en inspirerenste leven plakken!

Knip alles uit waarvan je denkt: dit wil ik graag doen/ zo wil ik graag wonen/ in zo’n soort relatie zou ik graag zitten/ zo wil ik graag zijn/ zo wil ik me graag vaker voelen. Teken erbij, schrijf erbij. Alles mag, wat een ander ervan vindt, speelt geen rol en ook niet of het financieel haalbaar is, gewoon plakken voordat je tijd hebt om erover na te denken en je hoofd weer allerlei redenen gaat verzinnen waarom het een onzinnig idee zou zijn. Zorg dat je lekker in flow blijft. Dit gaat puur over dromen en verlangens… Enjoy!

Hang de life map ergens op waar je hem elke dag kan zien of leg hem een poosje weg in de kast. En…. laat het universum voor je werken en houd je ogen en oren vanaf nu goed open voor wat er op je pad komt en grijp de kansen aan die zich aandienen. Kijk er na een paar maanden weer eens  terug op je life map. Wat valt je op?? Welke dingen kun jij afvinken?? Geweldig he?? Een life map helpt echt om richting en focus te geven aan je favoriete leven. Echt iets wat je vandaag kunt doen en waar je je toekomstige zelf zeker een plezier mee doet!

Vind je het een uitdaging om dit in je eentje te doen en zoek je een stok achter de deur? Maak dan een afspraak voor een life map sessie  bij mij. Gaan we lekker samen aan de slag om je je dromen te helpen manifesteren! Ik zie er naar uit! Warme groet, Marjoke de Grijs

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Creative Ventures