Menu Sluiten

Midzomerviering in Wassenaar met zomerklank en vuurfeest 23 juni 2019 16.00-19.00 uur

Kom je mee de zonnewende vieren op een mooie boerderij in Wassenaar? We nodigen je van harte uit voor een feestelijke markering van de langste dag van het jaar te (zonnewende 21 juni). Met midzomer bereikt alles een hoogtepunt, alles om ons heen is groen. Het is ook de dag met de meeste zonne-uren. Dit geeft de kracht van de zon weer. Op de mooie plek van deze boerderij vieren we dit met een vrolijk programma.

We maken een mandala van bloemen, vertellen het verhaal over de zonnewende, genieten van een vuurceremonie en maken samen muziek en gaan dansen. Onder genot van een potluck maaltijd, luisteren we naar elkaars zomerse verhalen. Kom je mee vieren? Tevens organiseren we een midzomer-ruilmarkt. Er is ruimte in het programma mocht je een mooie zomerbijdrage willen toevoegen. Voel je welkom rond het vuur van de boerderij ! Namens het organiserende team: Anneke, Jeanette, Marjoke

Praktische info:

Locatie: Wassenaar, Zuid-Holland, locatie wordt nader bekend gemaakt bij opgave.

Investering: Volwassenen 20 euro en kinderen 7 euro, opbrengt gaat naar het onderhoud van deze mooie oude boerderij en bijzondere plek in het Wassenaarse landschap. Hierbij zijn begeleiding, biologische soep, thee en koffie inbegrepen.

Reserveren: Plaats bespreken is noodzakelijk. Opgave ajb via marjoke@creative-ventures.net Routebeschrijving wordt met de bevestiging meegezonden. Neem je lief, kind of vriend(in) mee en een lekkere biologische bijdrage voor de gezamenlijke potluck. Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Creative Ventures